Vad spelar vi i helgen (25-27 nov)

Några Black Friday-fynd kanske?

Ingen i Sverige kände till Black Friday för bara några år sedan, och helt plötsligt har det blivit en julafton för alla spelälskare som vill fynda på en budget. Har du plockat upp några spel som du ska mysa med i helgen? Annars den här veckan har vi recenserat Dishonored 2 och berättat om vår kärlek till strategispelen. Men nu är det helg!

Petter Hansson Frank

Dota 2 är som de flesta kanske vet vid det här laget mitt go to-spel i alla lägen och jag gissar på att det lär bli samma sak i helgen. Ska dock jobba både lördag och söndag (om jag fått bukt med min förkylning tills dess) så det lär bli mindre än vad jag skulle ha spelat vanligtvis. Men ett par games per kväll lär det nog kunna bli i alla fall.

David Petersson

Just nu är det nästan 100% Nintendo 3DS som gäller och jag ska njuta av: Pokémon Moon, Super Mario Maker 3DS, Picross 3D round 2 och Dragon Quest VII. Där i mellan blir det säkert lite Dishonored 2 (som är trevligare att spela efter PC-patcharna) och lite allmännt mys med familjen.

Gabriel Eriksson Sahlin

Jag älskar mitt jobb men tyvärr är nästa lediga helg inte förens jul. Detta stoppar mig dock inte! Sekunden jag kommit hem, bytt till mjukiskläder och gjort en kopp oboy kommer varje helg spenderas med timmar och ännu fler timmar av Planet Coaster. Här ska det byggas en replika av Westworld!

Eddie Fridlund

I helgen blir det att besöka Faerûn och de två nationerna Rashmen och Thay i Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer!

Jerry Fogselius

Såhär i juletider blir jag alltid lite extra Sagan om ringen-sugen, så vad passar bättre än att tjuvstarta december med LEGO Lord of the Rings? Jag och sambon har just besegrat grottrollet i Moria så nu väntar jag med iver på att få möta Sarumans Uruk-Haier. Ni vet, vid flodkanten där Boromir... nej, jag ska inte spoila något för den som inte har sett filmen ännu! Jisses, jag insåg precis att Fellowship fyller 15 år nu i december. Dags att dra hela trilogin så fort vi är färdiga med LEGO-spelet!

Jonas Pettersson

Hade jag inte varit upptagen med att lyssna på konsert i sköna Göteborg hade det garanterat blivit mera Batman: Arkham Knight. Hittills har det spelet inte väckt lika mycket intrig som sina föregångare och vi vet nog alla vad felet är; Batmobilen!

Adam Holmberg

Jag ska spöa upp varenda Pokémon jag hittar i Alola för att etablera min omätbara dominans som den bästa Pokémontränaren. Pokémon Sun verkar vara en fräsch uppdatering av serien och jag tänker definitivt också se med vad jag kan få igenom spelets Profanity-filter.

Niklas Alicki

Jag kan ha gått lite overboard på Black Friday-priserna. Battlefield 1, Watch Dogs 2, Rise of the Tomb Raider (till PS4, redan spelat Xbox One-versionen när det begav sig), Doom, Gears of War 4 och Odin Sphere: Leifthrasir till min Vita. Om det är något som kommer locka mig ifrån mitt recensionsspelande av Assassins Creed The Ezio Collection kommer det nog vara Watch Dogs 2 dock. Och ja just det, två barnkalas också.

Read the Eurogamer.net reviews policy

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

EssentielltRecension: Inside

Läs inte recensionen, gå och spela spelet istället.

EssentielltRecension: Metal Gear Solid 5: Phantom Pain

En studie i smärta. Big Boss är tillbaka och avslutar Metal Gear-sagan på bästa tänkbara sätt.

EssentielltRecension: Uncharted: The Nathan Drake Collection

Favoritäventyraren är tillbaka i riktigt god form.

RekommenderatRecension: Gears of War 4

Dra igång motorsågarna igen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading