Thanksgiving är inte direkt något vi i Sverige bryr oss om, men kanske vill man ändå logga in på Halo 5 i helgen för att få "Thanks Given"-emblemet med en kalkon på. Utvecklarna 343 Industries har tweetat ut en bild på den:

Förra veckan gav Microsoft även bort nytt innehåll till spelet för att uppmärksamma Halos 15-årsjubileum.

Även om multiplayern i Halo 5 har mer konkurrens än någonsin fortsätter utvecklarna 343 Industries att stödja spelet. Snart kommer en ny fri expansion med nya Warzonekartor och andra grejer. Se en trailer här:

Tack till Gamespot.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Fler artiklar av Niklas Alicki