No Man's Sky släpptes med minst sagt blandad kritik. Spelets ambitiösa skala blandades tillsammans med ouppfyllda löften och brist på kommunikation från Hello Games och spelets användarbas har sjunkit sedan det släpptes. Men nu kommer snart spelets nästa stora uppdatering, 1.1, som lovar vara grunden för fortsatt stöd och utveckling.

I trailern får vi se nya funktioner för basbyggande, ekonomi och teknisk finslipning. Vi kan nu bygga egna hembaser, maskiner som gräver efter mineraler och skapa fraktskepp i omloppsbana. Vi utlovas också vissa grafiska effekter för rörelseorskärpa och förbättrad kantutjämning för att leverera en mer visuellt behaglig upplevelse.

Är detta tillräckligt för att ni ska ge spelet en ny chans eller är ni fortfarande kvar i er resa till galaxens mittpunkt?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Adam Holmberg

Adam Holmberg

Skribent

Adam är en pedantisk västgöte som anser att ha ett liv är överflödigt. Spel är hans största intresse tillsammans med science-fiction och intag av energidryck tätt bakom. Hans mål i livet är att bevisa för alla att Uncharted 3 är som bäst mediokert.