Flerspelarläget i Mass Effect: Andromeda kommer ha koppling till enspelarläget

Bioware hintar.

2015/articles//a/1/8/7/1/6/3/8/eurogamer-8we4g8.jpg

Mass Effect: Andromeda kommer föra tillbaka kooperativt flerspelarläge. Detta med vissa förändringar, inklusive vad gäller flerspelarlägets relation till enspelarläget.

Bioware har nämnt för Game Informer att båda lägena relaterar till varandra, även om de fortfarande inte vill säga mycket om det. En av valutorna, till exempel, som du tjänar i multiplayer kommer figurera i resten av spelet. Målet är tydligen att låta spelarna kunna undvika flerspelarläget om de helt och hållet är intresserade av enspelarläget.

Flerspelarläget i sig kommer numera bli mer aggressivt än Mass Effect 3, då de nya fiendetyperna mer och mer är tänkta att tvinga ut spelarna från skydd.

"The first thing everyone will notice is how dynamic it is," säger producenten Fabrice Condominas till Game Informer. "Everything is more fluid, fast-paced, there's a lot of action going on. The controls are also more responsive. All of that is on purpose; we really wanted to increase the dynamism and how accessible it is while retaining the depth and going more into layers."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading