Hitman förbättras genom stor novemberuppdatering

2,4gb på PS4, 13,6gb på Xbox One och 2,1gb på PC.

Hitman introducerar nya "Offline Profile" i ny uppdatering för spelet, som också tillför nya förbättringar. Den nya funktionen gör att alla upplåsbara föremål som intjänas när spelarna är uppkopplade mot spelets servrar sparas offline.

Novemberuppdateringen är den första i en serie av planerade speluppdateringar som kommer lägga till nytt material och förbättringar kontinuerligt, både fram till den 31 januari 2017 då spelets fysiska version släpps och sedan efter det.

2015/articles//a/1/8/7/1/6/0/7/eurogamer-nl4lfr.jpg

"We always set out to create a game with a major live component and over the course of the first season, we have established exactly that by releasing content each and every week on top of the major location releases", skriver IO-Interactive.

Förutom "Offline Profile" lagas olika problem som tidigare kunnat resultera i spelkrasch eller att spelet blir ostabilt, statistiksidan får en överhalning och visar nu din progression av spelets utmaningar och mastery level, och funktionen för agent 47 att dra andra karaktärer över en balkong eller genom ett fönster - dock fortfarande med problem som ska fixas i nästa uppdatering i december.

Detta är långt ifrån allt som novemberuppdateringen kommer med och den fullständiga listan finner du här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading