Final Fantasy XV släpps med ny trailer

Kolla in den nya trailern.

Den senaste delen i Final Fantasy-serien - Final Fantasy XV - har till slut släppts på Playstation 4 och Xbox One världen över. Spelarna kommer nu att ansluta sig till sällskapet hos Prince Noctis och hans kamrater på en lång resa som involverar brödraskap, kärlek och förtvivlan då Noctis öde avtäcks och kriget mot imperiet Niflheim fortsätter.

"Final Fantasy has a special place in the hearts of many and the team who worked long and hard on this project couldn't be prouder to present FINAL FANTASY XV to fans around the world," säger game director Hajime Tabata. "Today, we invite not only longtime fans but a new generation of gamers to a series beloved thanks to the engaging storytelling, unique characters and captivating worlds that have become the hallmark of Final Fantasy over the years."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading