Nu är det bara en vecka kvar tills dess att The Last Guardian äntligen släpps. Som bekant är spelet Team Icos evighetsprojekt och skulle egentligen ha kommit till Playstation 3 för en herrans massa år sedan.

Nu har japanska Playstations Youtube laddat upp vad som verkar vara öppningsscenen. Spana in ovan om du inte är rädd för mindre spoilers.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson