Final Fantasy 15 är till sist här efter tio långa år. En recension är på gång som du kommer kunna läsa här på Eurogamer.se senare i veckan. En sak vi ännu inte hittat i spelet är dock Square Enix chef.

Det var i en livestream företaget sände igår där vi kunde se bossen Yosuke Matsuda som en... boss. Tyvärr dyker han inte upp i det fullständiga spelet, men det är ändå hysteriskt roligt.

Hur taggad är du på Final Fantasy 15?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.