Under december ska nästa demo släppas från kommande Resident Evil 7, men våra kollegor kunde inte hålla sig utan åkte till Capcom för att lira fem timmar av spelet. Vi får nedan se en 10 minuter lång gameplay-video baserat på denna spelsession:

Vi får se spelarens hantering av vapen, ett urval av fienderna som jagar dig och många stämningsfulla miljöer.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.