Square Enix har gjort tillkänna att försäljningen från lanseringsdagen och den digitala försäljningen hos Final Fantasy XV har resulterat i över fem miljoner enheter sålda. Därmed har det blivit det snabbast säljande Final Fantasy-spelet någonsin.

Både dag ett-utgivningarna och den digitala versionen släpptes samtidigt världen över, vilket också är första gången det händer hos spelserien. Vidare kan vi se fram emot ytterligare innehåll och dylikt från Square Enix i framtiden.

Final Fantasy XV utspelar sig i en värld där fantasi och verklighet möts, där Prince Noctis och hans kamrater ger sig ut på äventyr och mot konflikt med imperiet Niflheim. En av nymodigheterna med denna del i spelserien är stridssystemet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Ny trailer för Final Fantasy XV ger en överblick av spelets story

Spana in den nya trailern från det snart släppta Final Fantasy XV.