2015/articles//a/1/8/7/2/3/7/6/eurogamer-xqa22q.jpg

Gears of War 4 kommer den här helgen att sätta konsolspelarna mot PC-spelarna, genom att fixa cross-platform-funktionen i form av en trial.

I ett särskilt test-evenemang hoppas man kunna "utvärdera potentialen hos en mer permanent crossplay-lösning i framtiden för att låta Windows 10- och Xbox One-spelare spela mot varandra i Versus utanför privata matcher".

"What comes next after this hasn't been decided-this weekend is an incredibly important first step in this process," förklarar utvecklaren The Coalition. "Once we use the combination of our data and your feedback together, we'll be able to make an informed next step (or not as the case may be). The key thing we want to stress is that we won't be making any surprise changes all of a sudden based on this weekend."

Från och med fredagen den 2 december till måndagen den 5 december kan alltså spelare från PC- och Xbox-land drabba samman.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material