Bethesda har släppt en förlängd walkthrough av kommande Prey, med kommentar från creative director Raphael Colantino och lead designer Ricardo Bare från Arkane Studios. Vi får en inblick i spelets utomjordiska fiender (varav vissa kan förklä sig till objekt), mångsidiga vapen och rollspelsaspekter.

I Prey vaknar spelaren upp ombord på rymdstationen Talos I, år 2032, i rollen som forskningsobjekt för att förändra mänskligheten. Detta går naturligtvis fel och stationen invaderas av skuggmonster till utomjordingar.

Prey kommer släppas nästa år på Xbox One, Playstation 4 och PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson