Hideo Kojima har som bekant lämnar Konami och Metal Gear Solid bakom sig och arbetar just nu på Death Stranding. Under The Game Awards igår kväll visade han även upp en ny teaser för det underliga spelet.

I teasern ser vi bland annat danska hunken Mads Mikkelsen dyka upp, och ännu mer svart olja och underliga bebisar. Man måste väl ändå älska Kojima?!

Kojima bekräftade att allt i trailern rullade i realtid på en PS4 Pro. Damn!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg