Deep Silver och Red Thread Games har glatt utannonserat att Dreamfall Chapters kommer att lanseras på Playstation 4 och Xbox One, den 24 mars 2017. Detta inkluderar den kompletta storyn och alla fem episoder av spelet.

Dreamfall Chapters är ett äventyrsspel som utspelar sig i parallella världar - den ena en mörk vision av framtiden och den andra ett magiskt fantasyberikat landskap. Spelets två hjältar kämpar för att rädda verkligheten från att falla samman.

Konsolversionen kommer inkludera förbättringar så som omarbetade karaktärsmodeller, förbättrade animationer, ljussättning och specialeffekter.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material