Under Playstation Experience fick vi en första glimt av The Last of Us: Part II, uppföljaren till braksuccén från 2013. Visserligen påpekades det att utvecklingen är i ett mycket tidigt stadie, men av trailern att döma ser spelet ut att kunna bli precis lika stämningsfullt som originalet.

En något äldre Ellie klinkar på gitarren och när Joel kliver in i rummet svär hon högtidligt att hon ska dräpa "every last one of them." Vilka hon syftar på framgår inte riktigt, men mer information om spelet ska komma inom de närmaste månaderna. Fram till dess får vi hålla tillgodo med den urläckra debuttrailern som finns att spana in här nedanför:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Jerry Fogselius

Jerry Fogselius

Feature-redaktör

Jerry är en rödskäggig ung man som trots gingerhåret har en själ, vilken han lägger ner i alla sina texter. Han har ett helt rum dedikerat till spel, där en gammal burkteve står sida vid sida med en sån där modern ”plattskärm”. Han är en allätare som älskar äldre titlar lika mycket som de senaste actionspelen, och favoritliret Super Mario 64 går än idag lika varmt som när han tog sitt första hopp 1997 (Jerry har dock fortfarande inte lyckats tagit alla 120 stjärnor).