Det fanns få saker som gjorde mig så barnsligt glad som att Studio Ghibli och Level 5 gick ihop och gjorde ett spel. Nu när Studio Ghibli hoppat av skeppet så återstår det att se ifall de lyckas behålla magin.

Ska vi tro vad vi sett hittills så verkar det lovande, men då har vi alltså inte fått lägga vantarna på spelet än. Den nya trailern ovan är dock väldigt vacker och introducerar karaktärerna i spelet något närmare än innan.

Spelet kommer under 2017.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Fler artiklar av Robert Arveteg

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material