Sony och Activision visar upp Crash Bandicoot Remastern

Piruetter i massor

Vi har anat det länge att Crash varit på väg tillbaka på något sätt. Tröjor har burits och hemliga budskap har sänts. Dock var det inget nytt spel som var på väg, utan en remaster av 3 spel i serien. Samlingsnamnet för dessa är Crash Bandicoot N. Sane Trilogy och innehåller en remaster av spelen Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back och Crash Bandicoot: Warped.

Nu har vi även fått se lite gameplay i trailern ovan och nu återstår det bara att se ifall spelet är så bra idag som vi tyckte när de väl begav sig. Upp till bevis. Vi väntar och 2017 kan inte vara längre bort.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Testa Inside till PC

Ny demo tillgänglig på Steam

Ny trailer presenterar första världen i Rad Rodgers

Första delen av Rad Rodgers finns nu att spela på Steam.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading