Trodde ni det var slut med Uncharted? Låt oss tillsammans böja våra huvuden tillbaka och skratta.

Med det ur världen kan vi bara konstatera att Uncharted: the Lost Legacy ser fantastiskt ut, både spelmekaniskt och estetiskt. Den här gången kommer vi även få bevis på att spelet kan göras bra med en kvinnlig protagonist när vi nu axlar oss rollen som Chloe Frazer, en tidigare flört till Nathan Drake som har lurat honom mer än en gång.

I den nya avtäckningstrailern får vi följa Chloe i förklädnad där hon tar sig igenom ett krigsdrabbat Arabiskt land. Atmosfären är mer mörk än vi är vana vid och det återstår att se ifall det kommer fortsätta så spelet igenom.

Spelet är ett sidospår till Uncharted 4, men kommer dock inte att kräva grundspelet för att kunna spelas. När spelet kommer har ännu inte utannonserats.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Fler artiklar av Robert Arveteg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material