Lagom till att Playstation Experience 2016 gått av stapeln under helgen så har även Resident Evil 7-demot fått sig lite extra godsaker i en uppdatering. Dock är det inte allt som händer kring demot, utan det har även passats på att utannonseras att demot kommer att komma till PC den 19 December. Tomten kommer tidigt till PC-ägare med andra ord.

Demot har fått rätt så bra kritik och har om något ökat förväntningarna på Resident Evil 7. Förhoppningarna är att det är just den här delen som kommer att ta tillbaka serien till dess rötter och bort från de mediokra senaste delarna.

Ovan kan ni se en video som visar hela demot i dess prakt, men vi rekommenderar att ni provar det först innan ni tittar på alla hemligheterna.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Fler artiklar av Robert Arveteg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material