Efter att förra eventet Festival of the Lost inte erbjöd speciellt mycket kött på benen jämfört med förra året så har det funnits en viss skeptisk förhållning till att Sparrow Racing League (SRL) ska innehålla mer, trots att Bungie lovat det. Med facit i hand kan vi säga att det faktiskt blir mer än väntat.

Till att börja med så kommer vi så klart att få återse SRL tillsammans med 2 nya racingbanor.

Utöver det så kommer även Strikes att få sig en uppdatering. Först och främst så kommer det att komma 3 nya SIVA-uppdaterade strikes i form av The Nexus, The Will of Crota och The Shadow Thief. Det är dock inte allt. Våra klassiska medhjälpare från Vanguard kommer än en gång att få en betydande roll då ett nytt utmaningssystem kommer att komma till Strikes. Ett nytt poängsystem och utmaningar kommer att komma för att göra grindandet lättare.

Vi kommer även att få ta del av ett renodlat vinter-event den här gången vid namn the Dawning, inte helt olikt Festival of the Lost. Vi kommer att få paket varje dag och det kommer finnas utstyrslar att samla, men även nya shaders och emblem.

1

Min personliga favorit? Min gamla trogna följeslagare från första året är tillbaka, nämligen det exotiska prickskyttegeväret Icebreaker. Det kommer att kunna fås som en belöning när spelare lämnar in specifika bountys som kommer att finnas med det nya Strike-systemet. Inte helt olikt sättet du var tvungen att gå till väga för att få den nya Thorn-bountyn.

Dessutom kommer det exotiska vapnet Thunderlord att komma i Solar och Void. Inte så illa pinkat.

Kommer ni delta i det nya eventet?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.