P.T., som senare var tänkt att skrämma skiten ur oss i form av Silent Hills, gjorde oss ledsna när det gick i graven. Den spelbara teasern upphör dock inte att få uppmärksamhet, då flitig skattletare har hittat material som aldrig användes i denna PS4-exklusiva version.

2015/articles//a/1/8/7/3/1/5/9/eurogamer-5nfu1n.jpg
2015/articles//a/1/8/7/3/1/5/9/eurogamer-y9dhfm.jpg

Via Neogaf kan du ta del av det förlorade materialet som uppdagades av Xentax-forumanvändaren luxox18. Det som hittades är oanvända karaktärsmodeller, den ena mer passande Silent Hill-universumet än den andre.

Åtkomsten till P.T:s innandömen har redan nu bidragit till att Youtube-profilen Lakitouille har bytt ut karaktärsmodeller i Metal Gear Solid 5. Resultatet är traumatiserande.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

RekommenderatRecension: Until Dawn

Enda enda lång filmsekvens eller en spelbar skräckfest? Alex Pettersson har svaret.

Kojima och Del Toro ska återförenas under årets Dice Summit

Minnen och kreativa processer skall diskuteras.

Silent Hill Live intar Storbritannien

Upplev legendariska soundtrack framförda av Akira Yamaotas egna band.