Io-Interactive har stolt utannonserat nytt julrelaterat material för Hitman som kommer att släppas den 13 december. Som om inte det vore nog släpps det i stöd för cancerforskningen världen över (World Cancer Research Fund).

"Cancer is something which affects everyone in one way or another at some point in their lives and we at IOI wanted to do something to help raise money for Cancer research," säger Hannes Seifert, vd hos Io-Interactive. "We're supporting World Cancer Research Fund by giving away some fun free Holiday content to all HITMAN players and we ask you in return if you want to donate to a great cause, to give what you can via WCRF-UK.ORG/HITMAN".

Uppdraget "Holiday Hoarders" utspelar sig i Paris med spelets allra första uppdrag - "Showstopper" - som bakgrund. Herrgården har dekorerats med julgranar, presenter och andra juliga saker, men två tjuvar har kommit in för att stjäla julklapparna. Det högst ovanliga jobbet för agent 47 blir att stoppa dem från att göra detta.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

RekommenderatRecension: Hitman: Episod 1

Agent 47 - med rätt att döda och placera utslagna personer i skåp.

Hitman förbättras genom stor novemberuppdatering

2,4gb på PS4, 13,6gb på Xbox One och 2,1gb på PC.

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

FeatureSuper Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?