Playstation Now är en prenumerationstjänst som låter spelare streama hundratals spel till PC och Playstation 4. Red Dead Redemption har nu hamnat där. Till och med en trailer har hittat ut som kan ses nedan:

I oktober bekräftades Red Dead Redemption 2 och kort därpå kom första trailern. Förhoppningsvis kommer inte PC-spelarna stå utan en release av spelet när det beger sig, vilket annars hade förargat alla som skrivit under önskelistan kring just det.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.