Square Enix har idag utannonserat att både fans och nykomlingar kan prova på upplevelsen som är Nier: Automata, via en demo som släpps den 22 december på Playstation Network. Demot följer androiden 2B på uppdrag att förstöra ett massivt vapen på fienden sida.

Den 10 mars, 2017 släpps rollspelet Nier: Automata på Playstation 4.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.