Den 13 december är det inte bara Lucia utan även dags för en uppdatering till Batlefield 1. Denna gång är den dags för den nya banan kallad Giant's Shadow och vapnet Grenade Crossbow att ta sin plats.

Banan har varit känd sedan tidigare och med armborstet kan du täcka dina fiender med allt från pilar till bomber. För alla med premium pass blir det roligt luciafirande medan resterande får vänta en vecka till för denna gratis nedladdning.

Peppad? Ta en kik på både banan och vapet i trailern nedanför!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.