För några dagar sedan sa youtube-stjärnan Pewdiepie i en video att han skulle ta bort sitt konto vid 50 miljoner följare. Anledningen var för att visa Youtube att det återkommande felet där följare tas bort, och andra stora ändringar, inte var okej.

Videon fick mycket publicitet och i torsdagskväll nådde Felix ''Pewdiepie'' Kjellberg den enorma milstolpen och klockan 17:00 igår togs kontot bort. Men inte kontot du tänker på. Istället försvann det andra kontot ''Jack septiceye2'' och Pewdiepie trollade hela internet.

Snacka om lurad.

2015/articles//a/1/8/7/4/0/0/8/eurogamer-0gh8d4.jpg

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.