Sedan Super Mario Run annonserades har det kommit en mängd olika frågor. Spelets legendariska producent Shigeru Miyamoto blev nyligen intervjuad och svarade på frågan om Super Mario Run kommer till Switch. Såhär lät domen:

''[...] we do view the mobile platform and our dedicated game platforms as very different devices where we will continue to offer different experiences. So we will continue to put our efforts into more in-depth experiences on our dedicated gaming devices."

Så det blir tyvärr inget Super Mario Run till Switch, men äntligen kommer det till telefonen den 16 december! Kika in mer av spelet nedanför.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.