Gears of War 2 får nya funktioner

Och prissänkningar på kartpaket

Det har nu blivit dags för den sjätte uppdateringen till spelet med det sågade onlineläget, och den beräknas dyka upp om "ungefär en vecka".

Största förändringen i denna blir det nya läget Social Xbox Live, som ska snabba upp matchningen mellan striderna och dessutom låta dig och dina kompisar hoppa in mitt i pågående flerspelarsessioner precis när som helst. Ni får inte heller något avdrag på erfarenhetspoäng om ni beslutar er för att lämna en match för tidigt i detta läge, och som namnet antyder är den nya funktionen perfekt för den som bara vill döda locusts och prata med kompisar en stund, utan att bry sig om statistik och liknande. Givetvis fungerar nyheten inte med rankade matcher, lite mer otippat är dock att den heller inte fungerar för dig som inte äger alla kartpaket till spelet.

Lyckligtvis planerar Epic ett kampanjerbjudande för samtliga kartor som släppts till spelet i samband med uppdateringen, vilket kan vara värt att kolla in om du missat de nya banorna.

Uppdateringen ska även fixa en del buggar och lite annat krimskrams. Kolla gärna in hela listan på förändringar och mer information om Social Xbox Live på Epics forum.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Kristoffer Nyrén

Kristoffer Nyrén

Skribent

Speltok från den stora ön i väst som just nu klädd i läderlappsdräkt varvar svettande i dansspel till Kinect med bilspel och galen japansk strategi.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading