Få alla Gears-lir gratis i Gears of War: Ultimate Edition

Microsoft satsar hårt på goodwill. 

Ärligt talat, till en början lät inte Gears of War: Ultimate Edition som ett jättehett erbjudande. En uppiffad version av ett 360-spel, i en tid där samlingar är vanligt som luft. Men nu har Microsoft utannonserat att alla tidigare Gears-spel följer med gratis.

1
Nice!

Detta fixar Microsoft med hjälp av den relativt nya bakåtkompatibiliteten på Xbox One. Kruxet är att du måste koppla upp Ultimate Edition till Xbox Live någon gång mellan 25 augusti och 31 december i år för att låsa upp de tidigare spelen.

Detta bekräftar alltså självklart också att samtliga Gears-titlar i höst kommer stödjas till Xbox One. Så fram med motorsågen!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading