Red Dead Redemption får uppdatering nästa vecka

Och gratis samarbetsuppdrag den 22 juni

Många spelare har upplevt problem med Red Dead Redemption, men detta är något som Rockstar arbetar på att lösa och man hoppas att kunna släppa en uppdatering i slutet av nästa vecka. Denna skall främst lösa problem med att koppla upp sig för  att spela online, samt rätta till en bugg som gör att Mo Van Barr-bountyn inte går att få om man inte utför uppdrag i en viss ordning.

Detta berättar man på sin officiella blog, där man också kan få tips om hur man redan idag kan lösa sina eventuella uppkopplingsproblem. Som plåster på såren för de problem som funnits ska man också senare under sommaren släppa två kläduppsättningar gratis, nämligen Expert Hunter och Savvy Merchant.

Men det är inte slut på gratismaterialet där, då vi nu fått släppdatumet för det sedan tidigare utlovade flerspelarpaketet Outlaws to the End. Den 22 juni skall det finnas att ladda ner från PSN eller Xbox Live, och det innehåller sex stycken samarbetsuppdrag för två till fyra spelare, dessutom ingår ett gäng nya troféer och achievements. Om inte förr så hade det ju varit lämpligt om eventuella uppkopplingsproblem var borta vid det laget.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (7)

About the author

Gabriel Johansson

Gabriel Johansson

Skribent

Gabriel gillar både små kluriga independent-spel och enorma storproduktioner. Försöker ständigt övertala folk om att han har ett liv även utanför spelvärlden.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (7)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading