Samarbetsläge för fyra i Gears of War 3

Marcus Fenix och Dom bråkar vidare

Lite mer information har framkommit gällande Gears of War 3 och den mest spännande delen är kanske möjligheten att spela igenom kampanjläget tillsammans med tre andra spelare.

Att detta är något som dyker upp först i del tre är lite märkligt då man ju i de tidigare två spelen konstant krigat i en liten grupp på fyra personer. Men förhoppningsvis innebär detta att Epic har samlat på sig en hel del goda idéer för detta spelläge och att Gears of War 3 kan bli det spel vi hoppades att Lost Planet 2 skulle vara.

Historien startar 18 månader efter händelserna i Gears of War 2 ombord på ett jätteskepp som blivit en tillflyktsort för överlevande människor. Vi får spela som Marcus Fenix, Dom, Anya och nykomlingen Jayson Stratton och både fiender och vapenarsenal är förstås större och elakare.

Bland annat finns det ett extremt kraftfullt prickskyttegevär med ammunition lika stor som en underarm och som till och med kan skjuta igenom Boomer-sköldar. Det största nya vapnet sneglar dock lite på Lost Planet 2 då det är en slags mekanisk dräkt med både en minigun och ett raketgevär och dina lagkamrater kan också använda den till att ta skydd bakom. Direkt från skyddsläget finns nu också möjligheten att utföra en hoppspark som däckar fienden.

Ett stort fokus på det mer traditionella flerspelarläget lär ingå men där har vi inte fått så mycket ny information än. Dock vet vi att spelet även kommer att innehålla ett nytt arkadläge där poäng, multiplikator och din lagkompis position visas tydligt på skärmen.

Nästa vår är det dags att ikläda dig rollen som Marcus Fenix igen - och som med det mesta annat just nu kan ni vänta er mycket mer information när E3 går av stapeln om ett par veckor.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Gabriel Johansson

Gabriel Johansson

Skribent

Gabriel gillar både små kluriga independent-spel och enorma storproduktioner. Försöker ständigt övertala folk om att han har ett liv även utanför spelvärlden.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading