Att Rocksteady inte gjort ett Batman-spel som fokuserar på den självklara hjälten Alfred ännu är fruktansvärt. Därför har nu en modd släppts som låter dig uppleva åderbråck och prostataproblem i Batman: Arkham Knight.

Alfred saknar en hel del av Batmans arsenal, så som counter-attacker och dual takedowns, men samtidigt tycker vi det är ett jäkla ös i den gamla gubben.

Tyvärr funkar Arkham Knight fortfarande sisådär till PC, där modden har släppts, och spelet går ännu inte att köpa. När en helt fungerande version av spelet är ute så kommer vi uppdatera dig så fort som möjligt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg