Time Crisis kommer till PSN/XBL?

Ingen tidskris här inte

Om det finns någon arkadspelsserie jag antagligen lagt mer tid på än alla andra serier tillsammans så är det nog Time Crisis. Nu meddelar TheSixthAxix att Namco Bandai har gjort en ny varumärkesregistrering för Time Crisis i vilken de beskriver spelet som "spelmjukvara som är nedladdningsbar via ett globalt datanät och trådlös anslutning".

Time Crisis på konsol har tidigare sålts tillsammans med en plastpistol som liknar den för arkadmaskinerna. Men om det nu är ett nedladdningsbart spel till exempelvis Xbox Live Arcade eller PSN det handlar om, är det då meningen att vi ska styra spelet med våra vanliga handkontroller eller är det här Natal och PlayStation Move kommer in i bilden?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading