Vad spelar ni i helgen? [vecka 19 2010]

Vi frågar - ni svarar!

Tiden går snabbt nu när man jobbar med svenska Eurogamer. Nyheter, artiklar och recensioner publiceras i en takt vi aldrig kunde ens drömma om att lyckas med gamla PS3bloggen, och till råga på allt tänker vi ösa över er med ännu fler texter som kommer att vara riktigt intressanta att läsa. Jag har till exempel intervjuat Bitsquid angående deras kommande spelmotor, och jag lyckades också få ut lite information hur de ser på saken gällande spel i 3D, rörelsekontroller, Grin, framtida projekt och mycket, mycket annat.

Men nu tänker jag som vanligt under fredagar kolla med er kära läsare vad som går varmt i era spelmaskiner, och vi börjar med att redogöra exakt vad vår redaktion pysslar med under helgen som kommer.

Jag har legat på ordentligt och har redan skrivit tre stycken spelrecensioner den här veckan, men det tar inte slut där eftersom jag spelar Alan Wake (Xbox 360) som en galning (eller som ordvitsälskarna i redaktionen skulle säga - "Jonas spelar allan") och siktar på att publicera den recensionen innan helgens slut.

Toby var för första gången spellös i måndags, men den situationen blev kortvarig när både Joe Danger (PC, PSN) och Split/Second: Velocity (PC, PS3, 360) skickades till honom dagen efter.

Jimmy har nyligen kommit hem från New York och har redan hunnit dela med sig av sin resa till er läsare genom den eminenta artikeln Eurogamers guide till New York. Han håller dessutom på med uppföljaren Sin and Punishment 2: Star Successor (Wii), som har stora förväntningar på sig efter att ettan blev rikligt hyllad av spelpressen.

Markus kan inte få nog av fotbollssparkandet i webbläsarspelet FIFA Online, säkerligen för att han av naturliga skäl vill ordna så att Arsenal hamnar på platsen de förtjänar.

Robert vill inte riktigt lämna den digitala världen, och just därför lirar han Burnout-kopian Anarchy: Rush Hour (PSN) för att se om den håller måttet gentemot sina konkurrenter.

Linus trivs verkligen att leka playboy och superhjälte på en och samma gång, så just därför vill han inte riktigt släppa spelandet med Iron Man 2: The Videogame (PC, PS3, 360)

Mikael tröstar sig med Kick-Ass: The Videogame (PSN) medan han ivrigt väntar på att få hem Red Dead Redemption (PS3, Xbox 360), vars leverans drabbades av flygplansstrul. Men på måndag får han det, och då ska han spela så pass intensivt att han inte kommer att ha någon form av socialt liv. Det vill säga precis som vanligt.

Gabriel har precis lämnat in texten av Murky Horizon, och alldeles strax väntar han in 3D Dot Game Heroes (PS3) - ett spel som nästan hela redaktionen slogs om för att få recensera. Men eftersom hans favoritlag Sp*rs åter igen hamnade efter Arsenal behövde vi trösta honom. Bättre lycka nästa säsong, Gabriel.

Men nu vill vi givetvis veta vad ni ska spela under helgen - så, vad spelar ni i helgen?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (13)

About the author

Jonas Aronsson

Jonas Aronsson

Contributor

Relaterat material

EssentielltRecension: FIFA 16

EA har än en gång förbättrat spelserien

FeatureVad är retro?

Jerry inser att han börjar bli gammal.

Fansen vill inte se Messi på FIFA 16-omslaget

Och därför har en namninsamling skapats.

EssentielltRecension: Pro Evolution Soccer 2016

Hur står sig egentligen PES såhär lagom till 20-årsjubileet? Alex har svaret.

FeatureE-sportskollen vecka 22

Eurogamer Sveriges e-sportsexpert Joakim håller koll på veckans e-händelser.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (13)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading