Picture of Dan Whitehead

Dan Whitehead

Senior Contributor, Eurogamer.net

Dan has been writing for Eurogamer since 2006 and specialises in RPGs, shooters and games for children. His bestest game ever is Julian Gollop's Chaos.

Recension: Dead Space 3

Spejsigt värre

Det finns ingen skam i igenkännbarhet - förutom när det handlar om skräck. Och det är smått ironiskt att genren som påverkas mest av repetition faktiskt är den som har flest uppföljare. Freddy Krueger har dykt upp på biodukarna hela nio gånger, men under den tiden gick han från att vara riktigt otäck till att bli lite av en pajas.

Recension: Mass Effect 3

Allt slutar här

Hennes namn är Soldier. Hon är snygg, ser ut att vara runt 25 år och har mörkt, kort hår. Hon talar vädjande till en ämbetsman utanför människornas ambassad i Citadel ­- den stora och anrika rymdstationen där Galactic Council huserar.

Call of Duty är stort. Nästan ofattbart stort, faktiskt. Dess tillväxt har dessutom varit lika stark som oväntad. För bara fem år sedan var Call of Duty 3 ett spel i en omtyckt men bara någorlunda framgångsrik andravärldskrigsserie, som kämpade om sin plats på butikshyllorna mot Medal of Honor och Brothers in Arms.