Picture of Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Featured articles

Är det här ett nytt Metro-spel?

Nästa del i serien kan ha avslöjats.

Det ser ut som att alla Metro-fans har ett nytt spel att se fram emot. Hemsidan för boken Metro 2035 - serien som spelen är baserade på - fick nämligen en spännande uppdatering igår.

Då kommer Dragon Quest VIII till väst

3DS-versionen, alltså.

Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King släpptes till Playstation 2 första gången och i maj 2015 utannonserades en 3DS-version. Nu, drygt 17 månader senare, får vi äntligen ett lanseringsfönster för väst. Detta rapporterar VG247.

Grand Theft Auto V släpptes för första gången för tre år sedan till Playstation 4 och Xbox 360, och har sedan dess kommit till PC, Playstation 4 och Xbox One. Och med många format kommer även massvis med sålda exemplar, i alla fall om en titel är så populär som just GTA V.

första föregående