Picture of Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Featured articles

Gåendesimulatorn Firewatch får en fysisk utgåva till PS4 senare i år. Det handlar om en limited utgåva som produceras av Limited Run Games (hah!), företaget bakom fysiska utgåvan av Oddworld: New N' Tasty and Octodad: Dadliest Catch.

Fallout förvandlas till pinball

Bethesda bjuder på studsande bollar.

Börjar du törsta efter ännu mer postapokalyptisk ödemark efter Fallout 4? Ingen fara, för snart släpps Bethesda Pinball pack till Zen Studios spel.

Left 4 Dead har fått en ny kampanj

Kampanjen som gud glömde.

Det var bara förra veckan som utvecklarna Turtle Rock gick ut med att de inte kommer ge ut mer innehåll till Evolve. Nu verkar de ha plockat upp en gammal favorit istället och arbetar på något annorlunda.

Lite artwork har nu dykt upp på den kommande Overwatch-karaktären Sombra på Blizzards butik. Den har sedan dess tagits ner, men har såklart sparats på Imgur via Reddit. Pft, Blizzard, tror ni att detta inte kommer spridas?

första föregående