Picture of Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

FeatureFörtitt: Champions of Anteria

Känns detta actionrollspel lovande?

Den där känslan av att vara oerhört kluven till någonting är ofta gnagande irriterande och nu när jag har fått äran att testa kommande actionrollspelet Champions of Anteria har den där känslan infunnit sig till viss del. Spelets blandning av slagsmål med hjältar och strategi, involverande en stor världskarta, är mer än välkommet, medan andra saker bidragit till rejäl frustration. Låt oss göra en djupdykning och ta reda på vad som döljer sig under den färgglada fasaden.

FeatureFörtitt: Bloodborne

From Softwares nästa titel och spirituella uppföljare till Demon's Souls är av mer aggressiv art och gotiska miljöer.

Med From Softwares nya våraktuella titel går vi från Demon's Souls och Dark Souls riddarrustningar och blanka svärd till mörka 1800-talsmiljöer, stora sågklingor och pistoler. Även denna gång ställs spelaren inför dödliga hinder vars syfte är att få dig att dö och börja om igen och igen, för att på så vis göra dig till den grymmaste monsterslaktaren genom tiderna. Det är tanken i alla fall och mycket känns igen, men PS4-exklusiva actionrollspelet Bloodborne gör helt klart saker och ting annorlunda.