Picture of Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

FeatureIntervju med Adrian Madden från Spelhjälpen

Spelhjälpens grundare pratar om vad som driver honom i sitt jätteprojekt

Adrian Madden är grundare till projektet Spelhjälpen, och även om han inte arbetat lika mycket i år som förra året så är han fortfarande driven i frågan. Tillsammans drog Spelhjälpen in ungefär 125 000 kronor förra året och i år gör de ännu ett försök. Vi har frågat Adrian om årets Spelhjälpen, men även grävt lite i vad som inspirerar honom i hans projekt.

FeatureRichard Aldridge från Creative Assembly svarar på frågor om Total War: Warhammer

Mindre än ett halvår kvar till det efterlängtade släppet av Total War: Warhammer

Det är med stor förväntan som jag sätter mig framför Richard Aldridge. Han är just nu med och designar det kommande Total War: Warhammer som kommer den 28 april i år, en kombination av två olika universum som aldrig smakat bättre på tungan. Kombinationen av ett smockat universum från Warhammer och den etablerade spelserien Total Wars strategiska glans har lagt ribban på en ovanligt hög nivå.

FeatureRex Crowle svarar på frågor om Tearaway: Unfolded

Få svar på vad vi kan förvänta oss när Tearaway bygger pappersfigurer i din PS4

När Tearaway kom till Vita fick det alldeles för lite uppmärksamhet, precis som med allt annat till konsolen. Sanningen är att det var ett spel som till viss mån kunde fått mig att köpa en Vita om vi inte redan haft en. Media Molecule satsade stort och övergav fantastiskt charmiga Little Big Planet efter tvåan och istället skapade de Tearaway, ett spel som i mångt och mycket påminner om Little Big Planet, men som är så mycket mer.