Picture of Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.

RekommenderatRecension: World of Warcraft: Legion

World of Wacraft är tillbaka och starkare än någonsin.

World of Warcraft har i snart 12 år varit ett fenomen. Vi har bjudits på brinnande arméer, galna kungar, blodtörstiga drakar, mystiska pandor och svikande ledare. Jag älskar online-spel och har prövat alla på marknaden men likt många andra finner jag mig framför den nya laddningsskärmen vid varje expansionssläpp av Blizzards MMO. Det är ingen hemlighet att World of Warcraft: Legion skulle bestämma spelseriens framtid och nu är det tydligt att den är här för att stanna.

Du och jag har ett väldigt intressant förhållande, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Först var vi nykära och spenderade varje sekund med varandra, men med tiden växte vi isär. Vännerna som höll oss samman lämnade och du gjorde mycket jag inte höll med om. Jag kom tillbaka när du lockade mig med Thieves Guild bara för att snabbt lämna igen. Bara en sak kunde rädda oss; The Dark Brotherhoods lönnmördare smög sig in i Tamriel och nu är jag återigen kär.

Recension: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited: Thieves Guild

Gabriel har försökt smyga igenom den nya DLC:n till The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited och blivit brutalt mördad av allting på vägen.

Äntligen är det dags. I hela två år har spelare längtat efter att få smyga och stjäla sin väg runt Tamriel och leva livet som en mästertjuv. ZeniMax har fokuserat på att göra rättvisa till Thieves Guild men ändå serveras vi någonting som inte håller måttet.

UndvikRecension: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 avslutar serien med ett förkastligt magplask.

Uchiha Madara står framför dig med Sharingan redo. Han vill förgöra hela ninjavärlden och du måste stoppa honom. Den episka musiken från Naruto-animen trappas upp, ni rusar mot varandra och fighten börjar. Han får in slag efter slag men du står där helt lamslagen eftersom spelet fortfarande inte har informerat om hur du slåss.

Recension: Assassin's Creed Chronicles: India

Gabriel har rest till Indien i andra delen av Assassin's Creed Chronicles-spinoffen.

Lönnmördare och tempelriddare, spänningsfyllda intriger, fartfylld action och jakten efter bitarna av Eden. Detta, tillsammans med klättring och hopp åt fel håll, är vad jag förväntar mig efter nästan tio år med Assassin's Creed. Tänk dig allt detta fast med en underbar artistisk stil och en story som påminner om Altaïrs tid. Där har du Assassin's Creed Chronicles: India.

Recension: Rainbow Six: Siege

Gabriel har skjutit, räddat gisslan och stört sig på neonrött blod i nya Rainbow Six: Siege.

Med barrikaderade dörrar och golv täckt av taggtråd, sitter alla i spänd tystnad. Medan någon läser av hjärtslagen genom väggen, lyssnar resten av laget efter minsta tecken på liv. Motståndarna smyger in, sätter upp en explosionsmatta på väggen... och där är matchen igång.

RekommenderatRecension: Need for Speed

Hur bra är nya Need for Speed? Gabriel har svaret!

Du har precis suttit i nästan en timme och fixat din bil. Nu är den trimmad, målad, vaxad och helt perfekt. Äntligen är det dags för att riva upp gatorna. Du gasar... och i första svängen märker du att kärran absolut inte var för dig.