Picture of Redaktionen

Redaktionen

Contributor

Svenska Image & Form först i Europa med Nintendo Switch

Indiestudion från Göteborg har lekt med konsolen ett tag.

Göteborgsstudion Image & Form, skapare av SteamWorld Dig och SteamWorld Heist, berättar i en intervju med Nintendo Life att de var Europas första utvecklare att få sätta tänderna i Nintendo Switch. De fick ett utvecklingskit av Nintendo och jobbar sedan dess på en ny titel. Vad för spel det handlar om, det vill de inte säga.

Eurogamer Live: Overwatch (competitive)

Se när Gabriel tampas med sina vänner i Overwatch.

Mycket snart ska det streamas klockan 20.00 via Eurogamer Live på Youtube. Den här gången med Gabriel som kommer spela Overwatch kompetitivt med sina vänner. Bered er på oerhört spännande matcher!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Återigen har söndagen kommit och återigen är det alltså dags för Eurogamer Live. Den här gången är det Petters tur att streama och valet av spel har fallit på Epics kommande tredjepersons-MOBA Paragon.

Eurogamer Live: SOMA

Se när Malin Granberg spelar den moderna skräckklassikern.

Det är söndag och dags för veckans upplaga av Eurogamer Live. Ikväll är det Malin Granberg som streamar och spelet hon ska sätta tänderna i är inte mindre än SOMA.

Eurogamer Live: Uncharted 4: A Thief's End

Vi streamar en timme från Nathan Drakes sista äventyr...

I morgon är Uncharted 4: A Thief's End officiellt släppt. Detta firar vi, kvällen innan releasen, genom att spela en hel timme via vår Youtube-kanal.

Eurogamer Live: Dark Souls 3

Bevittna när chefredaktör Andréas dör, dör och... dör.

Om bara en liten stund sparkar kvällens Eurogamer Live (tidigare fredagsstreamen) igång och ikväll ska chefredaktör Göransson spela Dark Souls 3.

Fredagsstreamen: Rainbow Six Siege

Jerry och Viktor demolerar hus med slägga, C-4 och allt annat byggmaterial som går att använda sig av i Siege.

Fredag fem för vår Fredagsstream och vad passar väl bättre än att lira fem mot fem i Rainbow Six Siege? Ikväll bjuder Jerry och Viktor in Eurogamers läsare att följa med på husrannsakan av det våldsammare slaget, där bomber ska säkras och gisslan ska fritas. Såvida det inte går precis som vanligt, det vill säga att det ena laget utrotar det andra innan det verkliga uppdraget ens hinner bli slutfört.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Klockan 21.00 drar vi igång vår allra första del i serien Eurogamers Fredagsstream. Varje fredag framöver kommer vi att streama ett spel på vår Youtube-kanal, och ikväll är det dags för The Division. Bakom rattarna sitter Lucas Jones och Niklas Alicki.

2015 har gått i raketfart. Vi startade upp redaktionen i mars och har sedan dess som små, små flitiga hundar hyllat, sågat, ryckt på axlarna och blir tokigt exalterade. Och nu är det dags att utse det bästa och det sämsta från året som gått.