Picture of Jonas Aronsson

Jonas Aronsson

Contributor

Featured articles

Wii U-försäljningen går riktigt trögt

Nintendo anklagar sig själva för de låga siffrorna

Förhandstest: Project Spark

Sparkar nytt liv i skapargenren

Vinnarna i Logitech-tävlingen!

Tre lyckliga vinnare presenteras

Förhandstest: Driveclub

Motorstorm-teamets nästa racingspel

Förhandstest: Forza Motorsport 5

Turn 10 rattar vidare i Forza-universumet

Att Forza Motorsport 5 skulle släppas i samband med den kommande konsolen Xbox One kändes nästan mer självklart än att ett nytt Ridge Racer skulle komma vid lanseringen (ironiskt nog kommer inget sådant premiärspel den här generationen), och givetvis blev det som alla rykten sade. Däremot släpptes det knappt några detaljer om det, utan det dröjde först till årets E3-mässa innan jag och alla andra fick mer information.

Förhandstest: The Crew

Vi testar Ubisofts nya bilspel

När Ubisoft visade upp sina titlar under årets presskonferens var det till skillnad från förra året väldigt få överraskningar, om ens några. Det enda som fastnade i mitt minne som något nytt var The Crew - ett slags försök att få in tänket från de tre senaste Fast & Furious-filmerna. Du ska tillsammans med upp till tre andra samarbeta för att klara diverse uppdrag, till exempel förstöra ett specifikt mål.

Förhandstest: Bayonetta 2

Ny frisyr, ny plattform

Jag kan lika gärna erkänna direkt - Bayonetta fanns i min spelsamling i ungefär två timmar. En överkomplicerad kontroll som blandas med ett innehåll som är konstigt bara för att vara det skapade en sådan aversion för mig att jag stängde av spelet och valde att byta in det mot något annat.

Idag är det midsommar och enligt en långvarig tradition ska alla i Sverige spela Peggle på valfri maskin med spelmöjligheter. Eller handlar dagen om en stor fest utomhus med rusdrycker, som oftast slutar i brutal ångest? Oavsett vad kommer det att någon gång under helgen spelas en hel del, antingen inomhus eller utomhus. Jag själv kommer att beta av både Lollipop Chainsaw (6/10) och The Last of Us (10/10) samtidigt som jag ska skriva en hel del förhandstexter, till exempel Batman: Arkham Origins (360, PC, PS3, Wii U) och Forza Motorsport 5 (Xbox One).

Föga förvånande utannonserades Battlefield 4 till de två kommande konsolerna i veckan och efter en mycket imponerande genomgång under deras egen presskonferens (nej, inte den med ljudproblem hos Microsoft) är det inte bara jag som är nyfiken på hur det fungerar ihop med den kommande konsolgenerationen.

Förhandstest: FIFA 14

Hur stora förändringar är det denna gång?

För ungefär ett år sedan insåg jag att det där klassiska "mellanåret" aldrig skulle komma för FIFA-serien. Frågan är snarare hur mycket bättre det kommer att bli vid det aktuella året.

Vad spelar du i helgen? [vecka 22 2013]

Vi frågar - du svarar!

Om exakt en vecka sitter jag i ett flygplan som är på väg mot Los Angeles. Vad ska jag göra där? Jo, besöka E3-mässan och ett gäng sidoevent! Att jag ska testa både PlayStation 4 och Xbox One är ganska självklart, men däremot måste jag hålla det lite hemligt angående vissa spel som inte än är utannonserade. Hur som helst blir det en hel del spelande i min framtid.

Vad spelar du i helgen? [vecka 21 2013]

Vi frågar - du svarar!

När du läser detta har jag just spelat ett flertal timmar med FIFA 14 (nästan samtliga plattformar) och är på väg till flygplatsen för att åka hem till Stockholm. Spelandet tar dock inte slut där, för det blir även att hårdköra Grid 2 (360, PC, PS3) under helgen.

En av våra läsare har fått sin hundrade platinumtrofé

Bioshock: Infinite var spelet som ordnade detta

Achievements och trophies i Xbox 360 respektive PlayStation 3 och PlayStation Vita är något som har återuppväckt samma hunger efter prestationer som fanns när arkadmaskinerna invaderade vårt land under 80-talet. Det finns idag mängder med sajter som dedikerar allt innehåll för att skapa guider och hjälpa varandra att lyckas med just dessa prestationer.

första föregående