Picture of Markus Hellström

Markus Hellström

Contributor

Featured articles

DLC på väg till Portal 2

Innehållandes editor, ute nästa år

Dragon Age 2 får en ny expansion

Mark of the Assassin med Felicia Day

Crytek är väldigt nöjda med Wii U

Får vi se Crysis 3 på Wii U, kanske?

Dyra minneskort till PS Vita

Är det därför konsolen är relativt billig?

Red Dead Redemption: Game of the Year Edition

Släpps redan i oktober med alla expansioner

Rockstar har idag utannonserat Red Dead Redemption: Game of the Year Edition vilket innebär att alla till dags dato släppta nedladdningsbara paket till spelet medföljer skivan, tillsammans med originalversionen av Red Dead Redemption (9/10). Du kan med andra ord förvänta dig följande material:

Spelvärlden idag tvingas tyvärr utstå hackerangrepp hela tiden och nu har några hackare kommit över tre miljoner digitala exemplar av DIRT 3 (8/10). Den stora listan med Steam-koder som stals skulle ha använts i en kampanj av AMD4U. Denna kampanj gällde för folk som hade köpt ett nytt AMD-grafikkort.

Uppdatering för Resistance 3

Överlevnad står på protokollet

Resistance 3 (läs vår recension här) släpps i dag i Sverige, och redan nu har information kommit ut om det första nedladdningsbara materialet till spelet. Sony har utannonserat materialet till den 4 oktober och materialet har fått namnet Överlevnad.

Warhammer Online: Wrath Of Heroes utannonserat

Gratis onlinerollspel med PVP-fokus i höst

Bioware har under Gamescom utannonserat att Warhammer Online: Wrath of Heroes som kommer vara ett onlinerollspel med fokus på strider mellan spelare (PVP). Utvecklarna bakom spelet är Bioware Mythic, som bland annat utvecklat Dark Age of Camelot.

3DS-prissänkningen i Japan ger resultat

Bästa veckan sedan lanseringen

Som vi alla vet så sänkte Nintendo priset på 3DS-enheten förra veckan och det har gett önskat resultat i Japan. Enligt företaget Enterbrain så såldes det 214 821 system mellan den 8 och 14 augusti och det är en ökning på drygt 200 000 exemplar på två veckor. Veckan innan man utannonserade prissänkningen så sålde man "enbart" 16 415 stycken.

The Witcher 2: Uppdatering 1.35 ute nu

Åtgärdade fel och 3D-stöd i fokus

CD Projekt har släppt en ny stor uppdatering till The Witcher 2: Assassins of Kings (10/10), patchen numrerad version 1.35 lägger sin fokus vid Steam-framgångar, automatiska uppdateringar samt 3D-Vision.

Xperia Plays spelkatalog växer

Syphon Filter 3 och WipEout är först ut

Xperia Play lanserades som speltelefonen och med löftet om att man skulle kunna komma att spela flertalet PlayStation-spel, men förutom Crash Bandicoot så har det sett rätt tomt och trist ut.

Releasedatum för Limbo till PS3 och PC

Släpps redan nästa vecka till PlayStation 3

Playdead Games gav under helgen besked om när Limbo (9/10)kommer att släppas till PlayStation 3 och PC (via Steam). Spelet kommer att släppas till Sonys konsol den 20 juli här i Europa och PC-spelare får vänta tills den 2 augusti innan ni kan ta del av Limbo.

Crysis kommer till 360 och PS3

Kris i massor till konsoler

Det har under helgen dykt upp flera rykten om att Crysis ska att släppas till både Xbox 360 och PlayStation 3, detta har bland annat kunnat ses på ESRB, amerikanska organisationen för åldersmärkning, och på en dylik koreansk sida.

Xenoblade Chronicles i specialutgåva

Vi i Europa får en röd Classic Controller

Rollspelet Xenoblade Chronicles kommer att släppas i Sverige den 2 september och kommer även att släppas i ett paketerbjudande med en röd Classic Controller.

Killzone 3 får nytt DLC

Och ett nytt paket med samtliga DLC

Killzone 3-fans kan börja se fram emot ett tredje DLC kallat From The Ashes, vilket kommer att innehålla Guerilla Warfare-kartor samt två stycken Warzone-kartor.

Analytiker: L.A. Noire har sålt för lite

Endast 900 000 ex under sin första månad

Rockstars nya stora satsning L.A. Noire (9/10) har sålts i nästan 900 000 exemplar i USA, och det kan man tycka är en bra siffra. Men enligt analysbyrån Wedbush Securities är dessa försäljningssiffor alldeles för dåliga, trots att de är i närheten av den förväntade siffran på 1 miljon sålda exemplar.

Lego City Stories till Wii U och 3DS

Byggklossorna får egen stad

Nintendo presenterade tidigare ikväll att man tillsammans med LEGO kommit överens om att utveckla Lego City Stories - ett spel som blir exklusivt för Nintendos konsoler.

första föregående