007 Legends

Spotlight

Recension: 007 Legends

Trasiga legender lever bara en gång

Video007 legends - Lanseringstrailern

Ett lämpligt firande av Bonds 50-årsjubileum?

Key events

Recension: 007 Legends

Recension: 007 Legends

Trasiga legender lever bara en gång

Jag vet inte riktigt varför jag hade så höga förhoppningar på detta James Bond-spel. Broccoli-familjens stora bidrag till filmhistorien har ju mycket sällan faktiskt levererat i spelvärlden. Det finns ett fåtal toppar, men tyvärr är 007 Legends inte i närheten av dem.

Mitt stora problem är att spelet är så mediokert. För oavsett vad folk tycker om James Bond så har aldrig "medioker" varit ett ord som beskrivit filmserien. Manschauvinistisk, våldsförhärligande och krigshetsande måhända, men aldrig tråkig.

Efter de första två banorna blir nämligen 007 Legends ett jobb. Hjärnan kopplar av, jag stressar igenom banor bara för att bli klar och laddningstiderna som dyker upp varje gång jag dör känns outhärdligt långa. Så pass långa att jag roar mig med att ta tid. Runt 40 sekunder får jag vänta varje gång jag misslyckas. Det låter inte som mycket, men pröva att sitta still och titta på ingenting i 40 sekunder, med några minuters mellanrum.

Läs vidare...

Sista uppdraget i 007 Legends dröjer

Släpps först den 9 november

Idag släpps det senaste James Bond-spelet, 007 Legends i butik. Spelet innehåller en rad uppdrag baserade på den hemlige agentens 50 år långa filmkarriär och bjuder på scener från Goldfinger, On Her Majesty's Secret Service, Moonraker, License to Kill och Die Another Day.

Förhandstitt: 007 Legends

Det är tid för hämnd

Licensspel har ett välförtjänt dåligt rykte. Men en filmserie som faktiskt har fått ett par riktigt bra spel kopplade till sig är den mest långlivade av dem alla - James Bond. I år är det 50 år sedan Agent 007 med rätt att döda hade premiär i USA (till Sverige kom den först i april 1963). Det firas i spelvärlden med 007 Legends.

Goldfinger ansluter sig till 007 Legends

Sean Connerys bidrag till det kommande spelet

En ny nivå har avslöjats för kommande 007 Legends, spelet som ska skildra James Bonds karriär från sex olika filmer. Vi har tidigare fått se nivåer baserade på On Her Majesty's Secret Service, Moonraker, License to Kill, Die Another Day samt höstens Bondfilm Skyfall.