Tearaway

Spotlight

FeatureRex Crowle svarar på frågor om Tearaway: Unfolded

Få svar på vad vi kan förvänta oss när Tearaway bygger pappersfigurer i din PS4

VideoBakom kulisserna på Tearaway

Media Molecule pratar papper

VideoKolla in berättelsen i Tearaway

Men ska man inte hitta på den själv?

VideoEn kort titt på Tearaway

Nya spelet från LittleBigPlanet-studion

Key events

Sonys indieflumstudio Media Molecule fyller 10 år idag. Det berättar Sony i sin Playstation-blogg. Studion är känd för höjdare som bygg-vad-fan-du-vill-spelet Little Big Planet, kluriga Tearaway och nu kommande och pårökta (?) Dreams.

FeatureRex Crowle svarar på frågor om Tearaway: Unfolded

Få svar på vad vi kan förvänta oss när Tearaway bygger pappersfigurer i din PS4

När Tearaway kom till Vita fick det alldeles för lite uppmärksamhet, precis som med allt annat till konsolen. Sanningen är att det var ett spel som till viss mån kunde fått mig att köpa en Vita om vi inte redan haft en. Media Molecule satsade stort och övergav fantastiskt charmiga Little Big Planet efter tvåan och istället skapade de Tearaway, ett spel som i mångt och mycket påminner om Little Big Planet, men som är så mycket mer.

Förhandstest: Tearaway

Från tygfigurer till klippdockor

Om jag skulle utse E3:s gulligaste spel så är det Media Molecules plattformspussel i papper. Tearaway är dock inte bara sött så tänderna ramlar ur utan även uppfinningsrikt, inspirerande och fullständigt förtrollande.

Tearaway lanseras i oktober

Du får själv bestämma vem som pryder omslaget

Media Molecule, utvecklarna bakom LittleBigPlanet, har nu satt ett utgivningsdatum på sitt kommande spel Tearaway. Den PlayStation Vita-exklusiva titeln kommer att lanseras i Europa den 23:e oktber, både i fysisk form och digitalt.

Media Molecule visar nytt spel till PlayStation 4?

Nya rykten kring den 20 februari

Den 20 februari är det dags för PlayStation Meeting, ett evenemang i New York där PlayStation 4 förväntas bli utannonserad. Mängder av rykten cirkulerar redan kring vad som kommer att visas upp under detta evenemang och nu har det kommit ännu ett.