Assassin's Creed Revelations Nyheter

Assassin's Creed-filmen hittar manusförfattare

Okänd britt knyts till projektet

Det verkar som att Assassin's Creed-filmatiseringen med Michael Fassbender i huvudrollen går framåt. Efter veckors sökande rapporteras det nu att en manusförfattare har hittats till projektet. Det rör sig dock inte om någon stor Hollywood-profil, utan om en relativt okänd brittisk författare vid namn Michael Lesslie, som har flera kortfilmer på sin meritlista, men inte en enda långfilm.

Stor Assassin's Creed-samling på väg

En Antologi, om man så vill

En rejäl Assassin's Creed-samling är på väg. Franska Amazon har nämligen lagt upp något på sin sajt kallat Assassin's Creed Anthology, som ska innehålla samtliga fem delar i serien, alltså även det nyligen släppta Assassin's Creed III (9/10), plus mängder av extramaterial.

Veckans reor [Vecka 44 2012]

Skyrim! Counter-Strike! Assassin's Creed!

Nu är vi inne i en ny månad och de stora spelsläppen rullar på i vansinnig fart. Denna vecka har vi fått se lanseringen av Assassin's Creed 3 (9/10) och för att spinna vidare på detta erbjuder Sony de föregående spelen för en billig peng. Utöver dessa spel håller de fortfarande Halloween-kampanjen vid liv.

Assassin's Creed Ezio Trilogy avslöjad till PS3

Samtliga delar med den italienske lönnmördaren

Den amerikanska PlayStation-bloggen har avslöjat att Ubisoft kommer släppa en Assassin's Creed-samling exklusivt till PlayStation 3. Samlingen, som fått namnet Ezio Trilogy kommer innehålla samtliga tre spel som har Ezio Auditore da Firenze i huvudrollen.

Undersökning avslöjar nästa Assassin's Creed?

Ubisoft kollar upp intresset för olika platser och epoker

Den stora frågan i spekulationerna kring kommande Assassin's Creed-spel är förstås var och när det utspelar sig; lönnmördandet har som bekant hunnit förflytta sig en hel del i både tid och rum.

Releaselista vecka 46 [2011]

Assassin's Creed! Halo! Zelda! Need For Speed! Mario!

Nu är det dags för den sista supermegadunderpackade släppveckan, och den här gången är det Assassin's Creed: Revelations (förhandstitt), Halo: Combat Evolved - Anniversary (förhandstest), Need For Speed: The Run (förhandstest), The Legend of Zelda: Skyward Sword, Super Mario 3D Land (förhandstest)... Ja, jag skulle nog kunna skriva flera sidor om titlarna med hög popularitet, men du får kika på listan nedan för att hitta åt alla godbitar.

Vad spelar du i helgen? [vecka 45 2011]

Vi frågar - du svarar!

Jag har alldeles nyss blivit klar med min recension av fantastiska Rayman Origins (9/10), samtidigt som vi har publicerat recensionerna av Call of Duty: Modern Warfare 3 (8/10) och The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10).

Vad spelar du i helgen? [vecka 43 2011]

Vi frågar - du svarar!

De flesta av er sitter just nu med ett exemplar av Battlefield 3 och längtar väldigt mycket efter helgen. Detsamma gäller för mig, men jag kommer också att jobba med två kommande artiklar om fotboll och en viss sorts kontroll i bilspel.

Första informationen om nästa Assassin's Creed

Desmonds berättelse avslutas år 2012

Handlingen som startade i Assassin's Creed kommer att avslutas innan december 2012, och det låter på Ubisoft Montreal som att berättelsen om huvudpersonen Desmond Miles kommer att knytas ihop då med.

Assassin's Creed: Revelations försenas

PC-versionen skjuts upp till december

Våra vänner på Eurogamer Tjeckien är i farten igen, och rapporterar att Ubisofts distributör ConQuest har satt datumet för Assassin's Creed: Revelations till PC till den 2 december.

Assassin's Creed, Raving Rabbids och Ghost Recon blir film?

Mer spelfilm att vänta - men inte från Uwe Boll

I januari i år startade Ubisoft en ny affärsenhet, Ubisoft Motion Pictures, vars syfte var att börja producera film och tv baserat på bolagets populära spelserier, vilket vi även berättade om här. Bolaget har tydligen fått en flygande start, då den amerikanska nöjessajten och branschorganet Variety berättat att de första tre spelfilmerna är på väg.

Ubisoft avtäcker nytt Assassin's Creed-spel

Det sista kapitlet i sagan om Ezio kommer ut i år

Efter en kortare viral kampanj främst på Facebook tillkännagav Ubisoft idag att nästa del i Assassin's Creed-sagan är på väg. Utvecklad under ledning av Ubisofts Montreal-studio i samarbete med studior i Paris, Quebec, Singapore, Bukarest och Malmö så sägs Revelations bli den mest fördjupande upplevelsen i den nu fyra spel långa serien och ett avslut på Ezios äventyr.