Batman: Arkham Knight Nyheter

Batman: Arkham Knight får nytt innehåll

Det är bara att tanka hem och se glad ut.

Rocksteadys sista äventyr med läderlappen har fått nytt DLC-innehåll. Detta låter Warner Bros meddela som informerar att alla som innehar ett säsongspass nu kan plocka hem 2016 Batman v Superman Batmobile Pack som innehåller Batmans dräkt och bil från den kommande filmen.

Batman: Arkham Knight till PC krånglar fortfarande - Warner Bros. fixar återbetalning

Den 28 oktober släpptes Batman: Arkham Knight åter till PC efter att ha plockats bort från hyllorna på grund av problem med buggar. Säkert en glädjens dag för många PC-användare som väntat på att få kasta sig ut som den gravallvarlige mörke riddaren på sin favoritplattform.

Dock har det visat sig att spelet trots allt fortfarande har buggar och brister, så till den grad att utgivarna Warner Bros. nu utlovar återbetalning till sina kunder. I ett meddelande på Steam säger de att återbetalningarna ges ut fram till slutet av året och det spelar ingen roll hur länge du spelat spelet. För dig som ändå väljer att behålla din produkt kommer du fortlöpande att få uppdateringar om det som går att fixa och förklaringar till det som inte går att fixa.

"We are very sorry that many of our customers continue to be unhappy with the PC version of Batman: Arkham Knight. We worked hard to get the game to live up to the standard you deserve but understand that many of you are still experiencing issues.

Läs vidare...

Batman: Arkham Knight släpptes till PC i juni men var då så fyllt med buggar att det plockades bort från försäljning. Men nu berättar Warner Bros. att läderlappen återigen kommer att misshandla bovar på PC. Redan den 28 oktober kommer du att kunna ladda ner spelet via Steam.

Batman: Arkham Knight uppdateras i augusti

Ny patch ska ta tag i flera av problemen

Tidigare i veckan nämnde Warner Bros Interactive att flera av Batman: Arkham Knights fel identifierats och att Rocksteady jobbar på att räta ut dem. Nu meddelar de att spelet kommer att uppdateras med en provisorisk patch i augusti.

Så mycket får du betala för att spela som Batgirl

Har du redan hittat alla hemligheter i det fantastiska Batman: Arkham Knight? Då behöver du inte vänta länge till, för nu har Warner Bros gått ut med att den första DLC:n - Batgirl: A Matter of Family - släpps den 21 juli till Playstation 4 och Xbox One.

Japp, du gissade rätt: Det finns inget datum till den fruktansvärt trasiga PC-versionen ännu.

Historien tar vid innan Arkham Asylum och du får precis som namnet antyder spela som Batgirl. Även Robin kommer hoppa in för att hjälpa till att puckla på fulingar. Däremot är det Arkham Origins-utvecklarna som står bakom expansionen, och inte Rocksteady själva. Warner Bros lovar dock att kommande expansioner kommer vara utvecklade av Rocksteady.

Läs vidare...

Rocksteady arbetar febrilt på en lösning till bajsmackan som är PC-versionen av Batman: Arkham Knight

Trasiga spel suger. Inte bara kvalitetsmässigt, även om det givetvis är den största anledningen varför, men också ur ett mer etiskt perspektiv. Att släppa medvetet ofärdiga spel till konsumenter och samtidigt marknadsföra dem som det bästa som hänt mänskligheten sedan rostat bröd är ungefär lika rövigt som att sälja saft med saliv i och märka det som ekologisk lemonad, och även om det rent tekniskt går att spela spelen så är upplevelserna ofta så trasiga att det inte finns någon poäng med det. Förra året bjöd på två extremt högprofilerade exempel av detta, när både Assassin's Creed Unity och Halo: Master Chief Collection släpptes i skick som nog mest passande kan beskrivas som trasiga katastrofer, vilket skapade en debatt om huruvida det överhuvudtaget kan vara försvarbart för utvecklare och utgivare att släppa spel innan de är färdiga och sedan fullborda dem efter lanseringen med nedladdningsbara uppdateringar.

Detta verkade ha resulterat i en förbättring från utvecklarnas sida i årets spel, förutom vissa mer publika fall som PC-versionen av Mortal Kombat X förstås. Nu har dock ännu ett högprofilerat spel, också detta utgivet av Warner Brothers faktiskt, släppts i ett katastrofalt uselt skick, nämligen PC-versionen av Batman: Arkham Knight. Spelet, vars konsolversion fick högsta möjliga lovord av oss på Eurogamer Sverige, har sådana grava problem att Warner Brothers stoppat försäljningen av det och tagit bort det från Steam.

Nu har utvecklarna Rocksteady gått ut med ett uttalande där de dyrt och heligt lovar att lägga majoriteten av sina resurser åt att laga PC-versionen av spelet, med reservationen att det kan ta tid. Vad denna uppdatering kommer innehålla kan ni läsa om här, men för er som inte orkar det räcker det med att veta att den ska fixa de mest akuta problemen som versionen verkar lida av.

Läs vidare...

Här är lanseringstrailern för Batman: Arkham Knight

Imorgon släpps den tredje och avslutande delen av Arkham-serien - Batman: Arkham Knight. Välkända Batman-skurkar återvänder men det som kanske har varit den mer säljande aspekten är troligtvis Batmobilen, vilket ingen lär ha missat. Spelets sista lanseringstrailer har nu landat och sätter den sista hype-spiken i kistan. Ska ni spelat det?

Läs vidare...

Sparka röv som Harley Quinn i Arkham Knight

Här är ett av spelets extra story-uppdrag.

Lika oskiljbar som Jokern alltid har varit från Batman så har också Harley Quinn varit ett ess i leken. Som tidigare är hon tillbaka i kommande Batman: Arkham Knight och galnare än någonsin, då vi får äran att spela som henne i ett extra story-uppdrag. Med dig kommer du ha hennes vapen, föremål och färdigheter för att sparka mängder av ondingar i ändan, precis som trailern nedan illustrerar:

Sväva genom Gotham i ny film från Batman: Arkham Knight

Kolla in mera gameplay från Arkham Knight.

Batman svävar, slåss och utför sitt detektivarbete med sedvanlig bravur i den nya gameplay-filmen från kommande Batman: Arkham Knight. Förutom Läderlappen själv ser vi också Poison Ivy och Scarecrow, samt en fulladdad sekvens med Batmobilen.

Här är PS4:ans exklusiva material för Batman: Arkham Knight

Uppdrag och kostymer för Läderlappen.

Mot slutet av juni kommer vi återigen att axla manteln som allas vår käre Batman och beroende på vilken plattform du kommer att spela kommande Arkham Knight på så har du vissa förutsättningar att ta i beaktning. En ny trailer från spelet lägger nämligen fram vad för godsaker som väntar PS4-spelarna. Följande kommer att inkluderas:

Batgirl tillför girl power i Batman: Arkham Knight

En för mig efterlängtad karaktär, nu även som spelbar.

Den 23 juni släpps Batman: Arkham Knight till PC, Playstation 4 och Xbox One. Det blir Rocksteadys tredje, och sista, spel i serien. Och som sig bör så här i moderna tider så levereras spelet med ett Season Pass. Vad annars, liksom?

Vi får vänta lite extra på Batman: Arkham Knight

Den slutliga delen i Batman-sagan kommer ut i juni. Tills dess, varför inte kika på mera gameplay?

Det ser inte bara ut som att Rocksteadys Batman-spel Arkham Asylum och Arkham City kommer att restaureras i HD-versioner. Utvecklarna säger också att den tredje och sista delen, Arkham Knight, kommer att lanseras den 23 juni, 2015 på Playstation 4, Xbox One och PC. Det innebär att vi kommer att få vänta lite längre än väntat.