Battlefield 1 Features

FeatureVad spelar vi i helgen (28-30 okt)

Take cover! Höstens spelreleaser is upon us!

I veckan kom äntligen DICE efterlängtade Battlefield 1 ut. Och vet ni? Det är ganska bra faktiskt! Så det är givetvis många i redaktionen som ägnar sig åt lite första världskrigsskjutande. Vad spelar ni i helgen?

FeatureVad spelar vi i helgen (21-23 okt)

Vi lugnar spelnerverna efter en hektisk vecka.

Ojojoj vilken vecka det har varit. I torsdags fick vi äntligen se Nintendo NX - eller Nintendo Switch som den heter på riktigt. Och bara en timme senare visade Rockstar upp Red Dead Redemption 2. Så i helgen lugnar vi våra nerver med dessa spel:

FeatureVad spelar vi i helgen (14-16 okt)

Välkommen till den virtuella verkligheten.

Få kan väl ha missat att Playstation VR släpptes i veckan. Du kan läsa vår recension av Sonys nya headset här. Vissa på redaktionen har helt hoppat på VR-tåget i full fart framåt in i den virtuella verkligheten. Har du skaffat Playstation VR eller kommer du spela något annat i helgen?

FeatureVad spelar vi i helgen (1-3 sept)

Battlefield 1-beta och World of Warcraft-expansion hela helgen!

Första helgen i september och det finns mycket att se fram emot nu. Snart är höstens stora releaser här och nästa vecka förväntas vi höra mycket nytt från Sony. Den här veckan har vi nostalgiskt tittat tillbaka på actiongenren, samt recenserat Worms WMD, Master of Orion och Metroid Prime: Federation Force.

FeatureFörtitt: Battlefield 1

Vi har snabba intryck från första världskriget.

När Battlefield 1 avtäcktes tidigare i år höll en hel spelvärld andan. Det hade länge viskats om att EA och DICE skulle gå tillbaka till rötterna och skapa ett historiskt krigsspel, och nu var det ett faktum. Första världskriget skulle bli arenan för nästa generation och undertecknad kunde inte vara mer exalterad.

FeatureVad spelar vi i helgen (8-10 juli)

It's the summer of backlog gaming!

Som ni märker på Eurogamer-redaktionens spelval i helgen har spelbranschen tagit lite sommarlov, så vi har äntligen fått tid över till våra backloggar med spel vi inte hunnit med tidigare. Och visst är det en otrolig tid att vara spelintresserad på just nu när vi längtar efter perioder då vi får återvända till gamla spel?

FeatureE3 2016: Så här var EA:s presskonferens

Snabbguiden för den som vill veta mer utan att se hela konferensen

Efter förra årets E3 så var det en hel del spel som visade sitt vackra yttre för första gången. Problemet var bara att de flesta spelen inte var påtänkta att släppas förrän några år senare, vilket skapade oro för årets konferens. Är det så att vi får se mer av det vi redan sett, eller har EA som vanligt något i rockärmen? Tyvärr blev det något av en besvikelse, även om spelen till stor del verkar vara höjdare.