Bloodborne Nyheter

Simon Barle är environment artist och har tidigare jobbat för bland annat Dice där han varit med och bidragit till Battlefield-serien. Killen har talang, uppenbarligen, vilket kan ses nedan på videon där han återskapat From Software-spelet Bloodborne i Unreal Engine 4:

Bloodborne blir ett kortspel

Döda monster och samla blod.

Som den enorma bräd- och kortspelsnörden jag är så är detta lika enormt som om Bloodborne 2 hade utannonserats. För på Twitter har Eric Lang, skaparen av fenomenala XCOM: The Board Game och A Game of Thrones: The Gard Game bekräftat att Bloodborne nu får ett officiellt kortspel.

Nu kan du spela Bloodborne igen

Nödavbrottet är avblåst.

Tydligen ska en bugg som gett spelare tillgång till The Old Hunters gratis ha upptäckts, vilket fick From Software att dra i nödbromsen. Konsekvensen blev nedstängda Bloodborne-servrar för att komma till roten av problemet och enligt utvecklarna skulle det vara åtgärdat efter ett par dagar.

Det där monstret från Bloodborne: The Old Hunters-trailern är ännu läskigare i bildform

Sony visade upp en ny trailer för kommande expansionen till Bloodborne igår på Paris Games Show, och det enda jag kunde tänka på efteråt var hur jäkla obehagligt den där stora bossen var designad. Stora, humanoida drag som förvridits och förvrängts till något mer monstruöst än en...ja, jag vet inte ens vad. Läskig är den, i alla fall.

Ni kan ju gissa min reaktion när jag såg att Sony skickat högupplösta bilder på besten till oss precis. Glädje var det ju knappast, kan jag säga. Ni ser den, och lite andra bilder från expansionen, nedan.

Bloodborne: The Old Hunters släpps till PS4 den 24 november.

Läs vidare...

Här är expansionen The Old Hunters för Bloodborne

Chefredaktör Andréas sänktes rejält av Bloodborne och avskyr det sedan dess, men många är vi som inte kan få nog av den bloddrypande, relativt tuffa titeln. Då kanske det är fullt lämpligt att Sony Computer Entertainment Japan nyligen utannonserade spelets första expansion - The Old Hunters - för lansering i november.

Expansionen kommer att utforska händelserna kring monsterjägarna som en gång vaktade de mörkaste hemlisarna i Byrgenwerth. Det är givet att vi kommer få nya områden att leka runt i, tillsammans med nya belöningar och dödliga bestar. Ytterligare nyheter inkluderar nya kläder och vapen, samt den nya fiendebossen Ludwig. Det är så man blir skakis av skräck.

The Old Hunters kommer att kunna laddas ner den 24 november.

Läs vidare...

Stor sommar-rea på PS Store

Skynda! Digitala spel som faktiskt är billiga.

Det är bara att erkänna. Sommaren är än så länge skit, och det finns mycket utrymme för att sitta inne och spela. Men även om det är regnigt ute så är det ofta torka på nya spel på sommaren. Sony har försökt att fixa det med att ha en rea så här på sensommaren.

Förra månaden fick Bloodborne en uppdatering (1.04) som gjorde att spelare kunde samarbeta med en vän, oavsett uppnådd nivå. Något som lär gjort att spelet kanske blev lite väl enkelt för de som tog sina första nervösa steg i den inte allt för inbjudande spelvärlden Yharnam.

Bloodbornes nya patch gör spelet enklare

Bloodbornes nya patch gör spelet enklare

Chefredaktör Andreas gråter av lycka!

Eurogamer Sveriges Chefredaktör Andreas Göransson hatar Bloodborne. Det är det värsta spelet han vet och han önskar i princip att spelet dog. Han tycker så illa om det att han till och med valde att skriva en underhållande krönika på temat.

Glädjande nog för Andreas så har From Software meddelat att det kommer släppas en patch som inte bara underlättar samarbetsläget, utan även gör spelet lättare. Vi som sedan länge har klarat spelet fnyser givetvis åt detta, samtidigt som vi tycker det är kul att så många som möjligt får ta del av Bloodbornes fantastiskt vackra värld.

En fullständig lista över de nya uppdateringarna går att finna här.

Läs vidare...

Expansion på väg till Bloodborne

Expansion på väg till Bloodborne

Som om de flesta inte redan har fullt upp.

Vi gillade Bloodborne samtidigt som vissa av oss inte klarade av det. Men för er som tokälskade From Softwares idiotsvåra spel så kommer här lite trevliga nyheter; en expansion är nämligen på väg.

Det är Sony-bossen Shuhei Yoshida som via Twitter skriver att projektet är i rullning.

So I have been asked by many people if we are making DLC for Bloodborne. I can say... An expansion is coming. More info later this year. :D- Shuhei Yoshida (@yosp) 21 maj 2015

Läs vidare...

Bloodborne igenomspelat med Rock Band-gitarr

Är du också sugen på att riffa dig igenom det mörka rollspelet?

Tycker du liksom jag att det snackas för mycket om svårighetsgraden i From Softwares populära rollspel? De sanslöst djupa spelen, som är så mycket mer än den långa uppförsbacke många oinvigda verkar föreställa sig spelet vara.

Prenumerera på vår Youtube-kanal

Vi fyller kontinuerligt på med feta spelvideos. Se till att inte missa något.

Är du uttråkad? Du har du kommit rätt. Vi på Eurogamer Sverige vill erbjuda dig som läsare ett brett arkiv med spelrelaterad media - allt från skarpa krönikor, till galna P'wnd-historier och framför allt: Youtube-videos.

Ny Bloodborne-trailer ger blodad tand

Ny Bloodborne-trailer ger blodad tand

Skämt åsido, det här är faktiskt blodigt allvar.

Sony har släppt en ny trailer till Bloodborne, From Softwares senaste spel som släpps om några veckor.

Trailern, som är under en minut lång, visar egentligen inte något nytt, men gillar du när folk pratar om kroppsvätskor så är den helt klart något du bör kolla på.

Bloodborne släpps till PS4 den 25 mars.

Läs vidare...