Dark Souls 3 Features

FeatureEurogamer Live: Dark Souls 3

Japp, vi byter dag och tid. Det firar vi med att plåga vår chefredaktör i Dark Souls 3.

Nya tider och nya dagar. Allt är precis som vanligt på Eurogamer när vi ständigt försöker förändras mot det bättre. Därför byter vi nu dag på veckostreamen från fredagar till söndagar och byter även tid från klockan 21 till klockan 20. Streamen kommer fortfarande hålla på en timme som standard. Nu behöver ni alltså inte hoppa över fredagsmyset till förmån för vår stream utan kan i lugn och ro spana in den på en mer hälsosam tid under söndagen.

FeatureExtrastream: Dark Souls 3

Se Lucas dö när han streamar Dark Souls 3. Dö, Lucas. Dö!

Efter att Adam gjort en superstream i vår fredagsstream så känner nu Lucas att han inte vill vara sämre. Därför kommer vi att dra igång en extra stream ikväll klockan 21.00 där Lucas tar sig an hypade storspelet Dark Souls 3.

FeatureFem heta rollspel att spana in 2016

Vilket blir nästa rollspel att äta en stor portion av ditt liv?

December har anlänt, och det med besked. Sakta täcker snön Sverige, stormar piskar upp i de södra delarna och folk börjar julpynta redan i november. Så många anledningar att sätta sig inomhus, kaffe i hand, Fallout 4 utan paus, och bara inte komma ut förrän solens strålar träffar våra svenska vidder igen.

FeatureFörtitt: Dark Souls 3

Alex har återigen dykt in i From Softwares lika mörka som underbara värld.

From Software har i och med sin Souls-succé blivit en sanslöst produktiv studio. Så sent som förra året kom Dark Souls 2 ut, i våras fick vi spinoffen Bloodborne och nästa år är alltså Dark Souls 3 tänkt att släppas. Hur tusan de hinner med att skapa den ena världen mer episk än den andra är nog för många ett stort frågetecken, men än så länge är det ju bara att tacka och ta emot. Risken att urvattna konceptet finns visserligen där men jag tror inte vi kommer få se något löpande band-tänk á la Assassins Creed.

FeatureFörtitt: Dark Souls 3

From Software är tillbaka med ännu ett ultrasvårt spel. Och jag hatar det.

Jag hatade Bloodborne. Eller rättare sagt, jag sög på det. From Softwares spel lockar nämligen fram det sämsta ur mig som gamer. Jag blir vansinnig, skriker av ilska och hotar allt i min omgivning varje gång jag dör. Och jag gråter floder.

FeatureSå var Microsofts Gamescom-konferens

Microsoft matade oss med flera spelsessioner men i stort sett inga överraskningar

Gamescom må vara markant mindre än E3-mässan, men det är ändå en stor chans för utvecklarna att återigen spänna musklerna. Microsoft var först ut med sin konferens i år och det hela inleddes med en stämningshöjande promo, där röstskådespelare från Tomb Raider, Halo och Gears of War levererade sköna repliker.